fbpx

Veel gestelde vragen

Je kunt Festivalbot eenvoudig toevoegen door “Festivalbot” te typen in het zoekvenster van Facebook Messenger. Ook kan je Festivalbot activeren via m.me/festivalbot.

Je hebt alleen de Facebook of Facebook Messenger app nodig om Festivalbot op je mobiele telefoon te kunnen gebruiken.

Alleen organisatoren kunnen line-up en/of ticket informatie toevoegen middels een promoted card. Dit is een betaalde advertentie waardoor deze informatie niet standaard beschikbaar is in Festivalbot.
Dat is niet fijn. Je kunt het beste het gesprek met Festivalbot verwijderen in Facebook Messenger door naar links te swipen en op het rode icoontje te drukken (zie onderstaande afbeelding). Vervolgens voeg je Festivalbot weer toe (zie stap A) via je contacten en zou het gesprek weer moeten werken. Mocht dit niet lukken? Neem dan contact op via info@festivalbot.nl
Geen probleem! Je kunt eenvoudig terug naar het menu door “Menu” te typen.  Wil je een persoonlijk menu? Typ dan “Van plan om te gaan” of “Op een festival”.

Mis je een festival of zie je informatie die niet klopt? Neem dan contact met ons op via info@festivalbot.nl

Festivalbot is momenteel alleen beschikbaar in het Nederlands.

Nee, Festivalbot is momenteel alleen beschikbaar via Facebook. Ook kan je Festivalbot activeren op Google Home. 

Top! Wij zijn dol op toffe ideeën. Stuur je idee naar info@festivalbot.nl en wij laten je snel weten of we jouw idee kunnen realiseren.

Nee, je gesprekken worden niet opgeslagen maar wel geanalyseerd om Festivalbot te verbeteren. Persoonlijke gegevens blijven (binnen Facebook) beschermd en worden niet aan derden beschikbaar gesteld. Zie voor meer informatie www.festivalbot.nl/privacy
Via www.allestoringen.nl kan je direct zien of er een Facebook storing is. Is dit niet het geval? Neem dan contact op via info@festivalbot.nl
Een chatbot is een samenvoeging van de woorden ‘chat’ en ‘robot’. De antwoorden die Festivalbot geeft zijn voorgeprogrammeerd. De makers van Festivalbot hebben bedacht welke vragen jij aan de bot kunt stellen, welk antwoord de bot daarop geeft, en hoe het gespreksverloop verder plaatsvindt.

Your festival wingman

  

SERVICES
SUPPORT

FAQ